dåligt

hej hej ja jag vet att jag e usel på att uppdatera nu för tiden men de e bara så att jag harannat för mej en att sitta frmför datan hela tiden o skriva men de som har hänt dom senaste dagarna är väll att jag har umgåts en hel del med saraho evelyn de e så mysigt, o de e så roligt att jag o sarah kan umgås o fortfarande har så mkt att prata om fasst att de var ett tag sen som vi umgicks på riktigt, o de stör mej absolute inte att hon har en 4,5 månaders gammal bebbe heller de blir bara mysigt o man kan ju fortfarande göra samma saker (nästan) skillnaden är ju bara den att det är ett barn som ska med överallt, men de gör ju inget!
annars så har jag bara jobbat en del blev väldans mkt över posken men de gör ju absolute ingentlig jag blir bara glad om jag får jobba ;P
i morrn ska jag med mormor till lindelassarett o efter de ska jag hem o städa mamma kommer o hjälper mej också ska börja i dag så de inte blir så mkt att göra, anledningen till att hon ska komma hit o hjälpa mej är för att jag fyller 20 på söndag men ska ha kalas på fredag så då behöver de göras ordentligt.
o så ska jag göra maten o allt med hehe, men de blir säkert bra nej nu ska jag ta o städa lite så de inte blir så mkt i morrn hehe.
hade bra puss o kram skumbanan!!!

städdag

hej hej i dag så har jag haft en städdag haha så nu e de rent till jozzan kommer i morrn så jag inte får skäll haha,
mamma o pappa var här i dag också o fikade o pappa tyckte att jag var duktig som städat haha, dom hade även med sej bella (hund)  så måns sprango jömde sej o reste ragg haha o my kaninen hon satt o stampade o varnade för fara hela tiden.

jusst nu så sitter jag här o tar de lugnt en stund o pratade med daniel så ikväll så ska hans mamma äntligen föra över mina pängar men den dumma lilla pöjken hade ju inte sagt till henne att de skulle vara komman o bindesträck så han sa att de inte funkade med mitt kontonummer men de e ju inte så konstigt när han inte sagt hela haha.
haha nej nu ska jag sa o fundera ut vadjag ska ha tillmiddag i dag de får nog bli köttbullar haha, o hoppas att pengarna kommer in i dagarna så jag o jozzan kan äta kassler de e ju tradition när hon är här haha...
men men hade så bra puss o kram skumbanan.

heej

heej ja jag vet att de var ett tag sen som jag skrev men de enda som har hänt är att jag harvart på tillis c-kök o jobbat denna väcka oska vara der nästa också.
i torsdags så var jag lovisa och sofie på kullinaren på lindeskolan o å¨t middag de varså himmlans gått...

i går så fyllde min farfar 84 år så nu börjar han att bli gammal... o efter de så åkte jag med mamma o pappa hem o mamma o jag åt kebab rulle mumma japp hehe..
 i veckan såkommer jozzan hit o är här mellan måndag till torsdag tror jag att hon sa o på¨fredag så kanske jag o hanna ska med emma omartin och dom till elmia de vore ju skit kul om de blir så.
hehe nej nu ska jag kolla på kalle ochoklad fabriken som är på 5:an.
om de e mkt ihoppsatta ord så beror de på att min mellan slags tangent ärcp hehe...
puss o hej

RSS 2.0