snart...

nu e de snart dags att ta o knata upp  till hådi och maysan men föst så ska jag ta o koka lite vatten till soppan,
Moa och jag har pressis städat hennes garderob så nu ser man golvet igen hehe...
chefen har ringt 2 ggr i dag o gett mej jobb så nu ska jag jobba mellan 5 och 15.00 varje dag i 2 veckor och sen så ska jag jobba mellan halv 7 och 15.00 i resterande 2 veckor :)
ska bli så skönt så man kan få in lite pengar hehe :)
ne nu ska jag koka vatten så jag kan äta o knata upp till heidi.
skriver mer sen hade gött puss o kram

måndag

hej hej söndagen som var igår slutade inte så illa iallafall jag henrik och moa var ute på sjön och skulle jugga lite gös men vi fick inget och så började det att rega och blåsa så moa ville hem till sin mamma och jag o henrik var ute en liten stund till men sen så blev de så jävla kallt så jag ville åka hem o efter em stund när herren hade trötnat så¨åkte vi hem och lämmnade båden.

På kvällen så tog jag och lotta en kvälls promenad på ca 1 timme de var skönt.

i dag ska jag och moa gå till arbetsförmedlingen och sen så ska vi till heidi och meya och leka, ska bli roligt. nej nu ska jag ta o diska ha de gött i den sköna solen som har tittat fram i dag :)

puss o kram

En trisst Söndag :(

Jaha de blev en tråkig söndag i dag då Moa vill inte hitta på något medans jag och Henrik vill åka ut på sjön och åka in till ön för att kolla lite men nej de blir till att sitta hemma då.
Jag och Moa skulle igentligen till Heidi och Meya för att vara barnvakt till lilla Maysan medans Heidi skulle städa badrummet innan den lilla ploppar ut på onsdag. men de blev endrat i sista stund så kanske ska dit i morrn istället får väll se hur de blir...

Jaha ska man hitta på då? någon som vet e ju inte dirrekt något förtjusande väder men något skulle man väll kunna hitta på.

I morrn ska jag vara hemma med Moa för att fritis är stäng och på tisdag så kanske vi tar en tur in till örebro och schoppar lite kan ju vara roligt  :)

nej nu ska jag väll ta o hitta på nått Henrik och Moa ska äta en goood omelett nu är väldigt avundsjuk skulle jag också vilja e sjukt hungrig och mår väldigt illa för att jag e så hungrig men de går väll över snart skulle jag tro köppte ju 2 veckor till med soppr i går så nu har jag ju iallafall gjort hälften en klapp på axeln och så e de bara att köra vidare hehe...
nej hade bra i dag alla goa och glada puss puss

energikällan :)

i dag så började dagen med att vi tog tag i städningen här hemma som inte har blivit gjort på rätt länge ;P  men nu e de rent och fint i alla hörn igen hehe :)
Efter städningen så bar de av till Linde och energikällan der de badades för fullt var väldigt kallt i vattnet men de gick endå hehe för i bubblet der var de varmt :)

När vi hade badat klar så åkte vi till Lidel och kollade efter turspennor till Moa för hennes hade blivit torra så de behövdes nya, men de fanns tyvver inga på lidel så de blev ica för Moa och Henrik när vi kom hem o sen så tog dom 47:an efter som jag då tyckte var ganska taskigt efterssom att jag håller på med cambridge curen så jag får bara äta en massa soppor som kanske inte e de godaste el roligaste men men de får funka endå :)

Nu ska jag ta o göra mej en soppa och försöka njuta av den "goda" lördagsmiddagen haha :)

nej nu ska jag gå hade bra allisammans puss o kram skumbanan :)

RSS 2.0