hehe

ja de verkar ju vara så att de e många som saknat mitt skrivande men jag kan nog bara skriva detta inlägget nu på ett tag iallfall tills på fredag då jag eventuellt får tillbaka mitt internet men kan dröja till måndagen också...
Ja tänkte skriva lite om vad som hänt men jag vet faktist inte riktigt vad som har hänt nu på sista tiden jag har jobbat och umgåts med mina vänner som vanligt, såg på finalen av melodifestivalen men lovisa erik sofie robbin mats och emelie hemma hos emelie o mats o jag måste bara säga de att jag e så jävla trött på att vara singel jag brukade tycka att de var skönt för man slapp alla jävla problem som ett förhållande inehåller men jag vet också att de finns många bra stunder med att levai hop med någon jag vt vm jag vill leva med men att jag ska vara så jävla feg!!!!!!!!!!!
JAG HATAR ATT VARA ENSAM vad ska jag göra jag vet att jag borde prata med honom men tänk om han int känner så som jag gör o våran vänskap förstörs? vad ska jag göra då? då försvinner ju alla vänner som vi båda känner o de kommer ju iallafall bli så att vi kommer bli tvugna att ses de går ju liksom inte att undvika när vi har gemensamma vänner o 2 av dom e ja ju faktist mina släktingar o de går ju bara inte att glömma!
jag vet jag är kär o alla mina vänner vet de o jag vet de, vet dock inte om han vet de men jag erkänner jag är förälskad!!!! totalt jävla FÖRÄLSKAD!



men vad ska jag göra någon som har ett förslag???

puss o hade bra nu ska jag glömma mina kärleksbekymmer för en stud o prata med hådi <3<3<3<3

hello

hej hej nu dy jozzan skriver jag ;P  i dag så har jag jobbat mkt ttevligt så nu så har jag åkt hm till mor o far för att umgås och nu ska jag ta o baka mocka rutor haha blev inte så mkt skrivt mn har inget internet hemma hos mej jusst nu men ska kanska ta o skriva mer sen hehe hade bra pyss o hej ;P

ja det har inte...

hänt så mkt på senaste tiden har bara vart hemma o städdat haha, har inte jobbat något  så de enda som har hänt här i mitt hem är att pappa kommer o fikar var och varannan dag hehe mkt trevligt tycker jag ;P
i tisdag så hade jag ett ljusparty hemma hos hanna o de gick absolute inte bra tycker så synd om hanna för att hon int fick nått hon valde en ljuslyckta o då fick hon betala lite för att få den tycker så synd om dej Hanna...
men men nästa gång som jag har ett partt här så ska  hanna så vara verdinna o då hoppas jag på att de e fler som handlar, någon som vill ha ett ljusparty?

nej nu ska jag städa lite mer o så ska jag ta o gå ner till n onsum o köpa lasgneplattor för jag ska äta lasagne i dag till middag MUMS!!!!!!!!!!!!!!!!
 puss o hej leverpastej

stockholm

hej hej jusst nu så sitter jag o väntar på att klockan ska bli 4 så ska vi åka till city terminalen i Stockholm för att åka hem ska bli skönt fast en då inte har vart så skönt att få vara här så jag vill faktist inte åka hem. trivs ganska bra här faktist.
Torsdagskvällen var helt undervar jag hanna mamma o anita var o kollade på Norr lands sexigaste man (brolle så klart) åå alla utom anita blev tok förälskade i honom i vi kunde inte få nog vi satt der i tre timman o bara kollade på den underbara skapelsen som stog på cenen och kollade på honom när han sjöng 
body holly låtar o mamma hon hade inte ens fattat att de var en musical utan trodde att de bara var han som skulle sjunga och inget annat haha. men underbart var de.
Fredagen spenderades med att springa på stan o titta jag hittade en typ klänning som jag ska be min kära kusin att sy i en resår på för den var lite stor ;P o hanna o mamma hittade lite smått. efter en hel dag på stan så åkte vi hm o åt middag, lördagen var inte lika rolig för då skulle vi vara på ikea o de var inge roligt att vara der när man inga pengar har men men hanna o mamma tyckte de var roligt iallfall. 
helgem har gått fort. nej n u ska jag sätta mej o småprata lite mer innan vi ska åka men men hade bra puss o hej

RSS 2.0