seg

ja, i dag så e man ganska seg efter en kväll i skrekarhyttan hos lovisa och erik, det var en super trevlig kväll med massa god mat och trevligt sellskap.
Robert hade gjort en supergod fläskfilé o sen potatisgrattäng de var så smarrigt :)

I dag så e Moa och Henrik och badar i badhuset så jag e helt ensam ska snart ta o pallra mej upp till skolgatan och göra klart de sista så¨jag blir av med den der lägenheten snart de e bara lite städning kvar i hallen annars så e de helt klart :)

Efter att jag e klar der uppe och Henrik e redo för att köra bil i eftermiddag så ska vi ta en tripp till kga för att storhandla på Willys vet inte om de behövs riktigt men men nu får de bli så iallafall :)
får se om de recker bara :)
nej nu ska jag ta o gå o städa vet inte vad de e som e fel men jag blir alltid så städsugen när jag e bakis :)
puss o hej leverpastej

lollo 20 år :)

hej hej sitter hemma hos lovisa denna fredag kväll super trevligt har vi hihi älskar dej lovisa bara så att du vet så e du den bästa kompisen som finns har kännt dej i 20 år  i dag puss på dej!

helgen som varit...

Jaha nu var helgen slut igen då, har både vart en tråkig och rolig helg. tråkig för att Henrik har vart på fiske tävling från torsdag kväll och rolig för att jag Lotta och Moa har vart till lek och bus landet i dag hade aldrig vart der förrut och tror faktist att jag o Lotta hade de roligare en vad Moa hade de.
men nu så har min lilla älskling kommit hem igen så nu e allt som de ska vara :)
nej nu ska jag sova för jag ska upp halv 5 i morrn bitti och städa på vårdcentralen och sen ska jag vidare och jobba på tullis ska bli roligt..
och nu e de inte långt kvar innan jag får börja julpynta de ska bli fruktansvärt roligt jag ÄLSKAR JULEN!
ha en trevlig natt för de ska ja!

puss puss

då var denna söndagen slut

hej hej
i dag så har vi börjat flytta min lägenhet har blivit trött på att flytta nu efterssom att vi precis har blivit klara med henriks lägenhet o då ska man börja på en ny haha urs ska aldrig mer flytta haha el jo om jag ska flytta så ska det bli till hur och det ska då aldrig bli mer efter det isåfall...

Lotta och jag började med att packa ihop min lägehet i dag vi började me köket och sen så helt plötsligt så tog alla kartonger slut så det var bara att invänta henrik och moa som var uppe och pysslade  med bådet men när dom kom så blev det att åka båt en sväng o de var mkt roligt och det var väldigt skönt att sluta packa!!!!!!

Det blev också mat från 47:an lövbit och pommes blev de mums!!!
Efter maten så började vi köra lite kartonger blev inte så mkt men det blev iallafall köket så det var ju skönt att lite av det blev tömt :)
Nu under kvällen så var emelie och mats här på fika och det var också trevligt har inte träffat dom på ett tag så det var uppskattat o så bestämde vi att emelie ska hjälpa mej i morrn och flytta lite mer saker och ställa ner i förådet här så de blir tomt nån gång o man får bli av med rolf!

nej nu ska jag tahand om tvätten...


puss o hej lever pastej!
<3<3<3<3 puss på dej

jobba jobba jobba

hej hej i dag så e de redan onsdagen den 11 november och på fredag så e de lönedags :) ska bli så skoj men vet dock inte alls hur långt dom pengarna recker :( men men.
e kanske av med min lägenhet på ävlstorpsvägen nu iallafall beror helt på om han som var intresserad vill ha den och så kanske jag blir av med den nu dirrekt hoppas hoppas :)

Har vart med Lovisa och jobbat hela dagen så trevligt så trevligt, hon kommer snart förbi o hämtar mej igen då vi ska till vårdcentralen på el liten vicit :)

Ikväll blir det nog kanske att städa ur lite mer i Henriks lägehet e inte så mkt kvar vardags rummet köket toan och moas rum o de e ju köket och toan som tar längst tid så de går nog fort hoppas jag :)
nej nu ska jag vänta på lovisa har förrensten plockat upp lite mer kartonger i dag får väll se om han märker nått och så har telia vart här och kopplat in telefonen :)

puss o kram skumbanan :)

RSS 2.0