hihi

hej hej nu sitter jag här o väntar på mamma o pappaför snart ska vi åka till stockholm jag har väntat ganska länge nu men dom sa att dom skulle åka halv o då borde dom vara här nu!!!
hoppas att dagen kommer bli bra för vi ska ju faktist kolla på brolle ikväll de kommer bli sjukt kul nu kommer dom puss o hje

orkar inte

nej idag så orkar jag inte blogga har jobbat på tullis i dag med att plocka in saker i torrförådet de var väldans nice lotta har vart här i dag jag fick låna ett par stövlar o jag fick ett lejon av moa för att jag skört mej i fingret tack moa!
nej nu ska jag se på halv 8 hos mej o så i morrn kl 7 ska jag åka till stockholm kanske bloggar i morrn kv'äll när jag kommit fram hade bra puss o hej

måndag

hello i dag så ha jag jobbat på tullis men  Jonas hade sagt till mej att jag skulle börja halv 8 istället för halv 7 så jag gick upp kl 7 o då ringer han o frågar vart jag e o jag förklarade att jag var påväg o så, men när jag kommer ner till tullis så säger han att - jag har nog aldrig sagt att du skulle börja halv 8, men varför skulle jag då ha skivit upp de?
Men men dagen har  gått bra o jag fick vara med Birgitta o packa matlåder i dag o de var ganska roligt faktist kul att få göra nånting annat för en gångs skull :)
På eftermiddagen så ringde Emelie o frågade om jag ville baka muffins med henne  men hon ville inte vara hemma hos henne så hon kom ,men då kom hon  på att hon ville göra med klet på så då gick vi till ica o köppte filadelfia ost att ha på, resultatet blev vaniljmuffins med  brun och grön glasyr men smariga blev dom. jag ringde till Hanna när dom var klara o frågade om hon ville ha o de ville hon. kl 21.00 så kom Mamma hit med plåster åt me jför hon skulle jobba så hon fick också smaka på en muffis och hon tyckte också att dom var goda...
puss o kram skumbanan

DU ÄR UTMANAD!

DU är utmanad! Kopiera och svara på frågorna på din blogg!
HAR DU: En bästa vän: Yes!
Haft ett seriöst förhållande: Nej
 Dejtat en av dina bästa kompisar: Ja!
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja, de har jag många ggr
Fått ditt hjärta krossat: Japp
Haft ett one night stand: Japp
Skrikit åt en lärare: Nja!
Kysst någon och sedan ångrat dig: Japp
 Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja, O de ångrar jag
Några smycken som kostat över 1000 kr: Nepp,de har jag inte råd med ;P
 DAGENS: Klädsel: jusst nu pyamas
Smink: Nej
Frisyr: Okammat
Låt: Tvn med grays anatomi
Vill ha: Vår!
 Sjuka: fyllt frisk
Drog: Ingen om inte ciggaretter räknas
Saknad: .......
 Köp: absolute inget
Godis: chips
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse : jag vill sova
FÖRSTA: Bästa kompis: Lovisa
 Bil:aldrig haft någon
Kärlek: F
Husdjur: Katt och kanin
Semester: Danmark,Bulgarien,Spaniel och Grekland
Jobb: Sommarjobb på kyrkogården i viker
Köpta skiva: Nordman
Piercing: Öronen, Navel och Tunga
 Födelsedags present från Farfar Konsert: Vet inte!
Fylla: Kommer inte i håg!
SISTA: Personen som smsade dig: Fredrik
Personen som du kramade: Fredrik
Personen som ringde dig: Mamma
Personen som du ringde: Pappa
 Gången du sa 'jag älskar dig' till någon: Vet inte
 Alkoholdrycken: Vin 13,0%
Bilfärd: I dag
Filmen du såg: Vet ej
Gången du grät: Det var ett tag sen
Måltiden: Nyss o de blev fläskkottlet med pommes

lördag kväll

kvällen spenderades med emelie.m fredrik marcus tobbe och mats hemma hos fredrik i striberg jag o emelie kan ju inte komma på has 25 års kalas som han ska ha på harrys nu på lördag :(
undr kvällen så blev det mkt skratt när vi spelade saning och konka var ganska roligt men också ganska torra frågor men mats var bra på att göra om hans frågor till emelie så dom blev roliga, fredrik läste mina frågor o varje g¨ång som han skulle läsa så rynkade han på näsan o började skratta jag fick bland annat fråor om att jag skulle beskriva hur de känns att få en orgasm o att jag skulle låta som om jag fick en orgasm men nej de hade jag inte tänkt att göra!
hade en väldans trevlig kväll iallfall hoppas på att jag kommer få lite kort från emelie o fredrik från kvällen också skulle vara roligt.
när kl var halv 3 el nått så åkte emelie marcus tobbe och mats hem jag sov kvar som vanligt börjar bl ganska vanligt nu haha! var riktigt mysigt vi lyssnade på julsånger en stund innan vi sommnade haha!

På morgonen så skulle han upp o spela paintboll så de var ju bara att stiga upp han sa till mej att han skulle vara der halv 11 så kl 10.35 hörde jag hur dörren smälde igen o jag tänkte nej han lämmnar mej väll inte här! så jag klädde på mej o så tog jag påmej ytterläderna och gick ut för jag trodde att de var dags att åka till stan men nej då då sa han att han inte skulle vara der förrens 11 så ja de var bara att gå in igen o så vart de frulle gluten fria rostmackor helt ok faktist o så fick jag se att han hade häst skinka o jag e helt emot häst skinka jag vet inte varför kan ju ha med att göra att jag älskar hästar o att jag tycker att dom ska man rida på inte äta!
jaja kl 11 så körde fredrik mej till ås  då vi skulle fira max i dag fasst han fyller inte förrens nästa helg men då e ju inte vi hemma hehe,  så jaglekte med skruttis meya hela tiden som vi var der hehe riktigt mysigt o hon e så söt!
nej nu ska jag ta o laga mat tror jag e ganska hungrig! puss  hej leverpastej

svimmat

hej hej i dag så har jag jobbat på tullbaken skulle igentligen ha bärjat ha börjat kl 8 men jonas ringde o väckte mej kl 5 över 6 så de var ju bara att ta sig ner till tullis och börja jobba men jag han knappt inte att börja jobba innan jag skärde av mej fingertoppen men jag tänkte inte på de o fortsatte att skära lök men efter ett par minuter så svimmade jag o satte men ner på golvet haha så ett par sjuksköterskor fick ta mej till ett vilorum men jag såg inte någonting av vägen till vilorummet haha kanske inte var så kul då men så här i efterhand så kan de ju kanske vara lite roligt...
nej nu ska jag gå hade bra puss o hej

helgen

ja jusst nu så sitter jag o emelie hemma hos fredrik i striberg o ska snart spela spel :P hehe vi kommer äga dom allihoppa...
helgen har spenderats med mor o far o så nu då så e jag ju då der hmmm..... MALIN E RÖKSUGEN!!!
var hemma hos farmor o farfar o åt mat de var ,mumma. kommer inte kunna blogga på ett par dagar nu pågrund av att emil har min dator för den e full i damm! haha har aldrig blivit urdammad!
nej men hade så bra puss o hej leverpastej!

godkväll

ja då har ennu en dag gått kl är nu 22.07 o jag ska sova känner mej faktist ganska trött i dag o de väll tur efterssom att jag ska upp halv 8 för att jobba i morrn o då ska jag vara på tullbakens kök o de e skönt för de e der jag hälst vill vara känns så ensamt att vara i ett dagis kök o inte ha någon att prata med så i morrn så har jag mins 4 att prata med iallafall men i morrn så e inte kristina der utan de e en ordinarie som jag aldrig har träffa men jag hoppas på att de kommer gå bra endå.
I dag så har Hanna o Pappa varit här en liten stund o så var Pappa så snäll o satte upp mina gardiner o så satte jag upp en tavla så nu är det bara en el 2 hyllor som felar o så är mitt sovrum helt fördigt o gud vad jag älskar det de e nytt o fräst o jag verkligen älskar det o de känns verkligen som om de e mitt nu när jag har fått gjort som jag vill i ett rum iallafall hehe de e ju alltid en början ;P
På eftermiddagen så började jag känna mej lite hängig men jag vilade en stund o så började jag att städa när när jag var färdig i köket o hade påbörjat  hallen så kom min kära Mamma in o avbröt min städning men hon skulle jobba så hon villebara komma in o hämta osten som ho glömde igår och kolla på mubleringen av sovrummet och hon tyckte att de blev bra!
När mamma hade gått så fortsatte jag o de blev så rent och fint här kan j ag lova hihi o de luckat så gott.

Min middag blev i dag falukorv och makaroner ingen höjdare pressis men man måste ju äta de också nn gång ibbland el hur :)
Ikväll så kollade jag på nått program på 3 an om en liten flicka som hade ett missbildat ansikte o jag tyckte så synd om henne var de nån annan som såg de kanske? o så efter det så upptäckte jag att det var sesongs premiär av grays i dag o jag vart så glad fasst endå inte för jag hadde tänkt o gå o lägga mej kl 9 idag men de blev kl 10 istället hihi.
nej nu ska jag sova.
sov så gött allihoppa puss o hej leverpastej ;P

kan inte sova

kl är nu 00.46 o malin kan inte sova :( ligger jusst nu o kollar på veckans avsnitt av andra avenyn de e ju bara så bra!
sorry måste rätta ett fel i ett tidigare inlägg att min kussin max fyller 11 inte 10 haha inte så lätt att komma ihåg :)
denna dagen så har mormor varit här jag fick en kyckling som hela familjen persson delade på mumma, mamma o jag var på stan o mamma köppte ett par stövlar som hon ska ha när vi åker till stockholm :) inte långt kvar nu.
när kl var ca 16.00 så kom pappa hit  o gjorde klart mitt sovrum o de vart så himmlans bra tackar så mkt pappa du e bäst!
efter de så gjorde jag o emelie i¨rdning mitt sovrum o sen så åkte jag emelie o sofie hem till lovisa o fikade vi fick semlor mums.
när vi kom hem igen så kollade jag på film himmlans mysigt. o nu så¨ligger jag här o kollar på aa o ska sedan sova om de går de vet jag inte en tyvver. men men så kan de vara.
nej nu ska jag kolla vidare puss o hej

16 februari

hej i dag så ringde jonas o äckte mej kl var visserligen halv 10 men endå haha han ville att ja skulle vara på lingården på fredag så de ska jag vara men jag ville inte städa så de skulle nån annan göra hehe.
jusst nu så har ag precis pratat med mamma o ska snart gå o kolla på nya tapeter men ska bara in o kolla på boråstapeters hemsida för att se vilken tapet jag ska ha :)
o sen ska jag på stan med lovisa för hon ska köpa födelsedgs present åt sin pappa.
nej nu ska jag kolla vad jag ska ha o hoppas att de blir klart i eftermiddag så jag kan ta in möblerna igen ;P
puss o hej leverpastej

15 februri

denna dagen så har pappa vart här o satt upp fåndväggen o så när vi skulle sätta upp dom andra tapeterna så kom vi fram till att dom inte passade ihop så i morrn så ska jag ta o gå till golvtjänst för att ta nya tapeter, så jag får hoppas att de blir bättre;P
efter att pappa hade gått så var hanna här en stund för att vänta på max så när han kommit så gick dom hem till hanna o fikade o jag gick till sarah för att vi skulle till ica o de tappade jag en 50 lapp o jag tror jag vet vem som tog den men de kan man ju inte bara anklaga folk för men han gick der jag hade gått precis efter mej i då när jag kollade så var den borta igen men men så e de väll.
på kvällen sen så kom lotta förbio kollade på väggen o rökte lite med mej;P
o så var de bara att ta natten o så kollade jag ju förstås på den snygge chad  o one tree hill haha de går ju bara inte att missa ;P
puss o godnatt

alla <3 dag

ja igår var det alla hjäsrtans dag, o hur firade ni den dagen?
Jag spenderade denna dagen med sarah på dagen så satt vi hemma hos mej o pratade o sen så åkte jag hem till mina föräldrar o hon gick hem til sin mamma , Kl halv 9 så åkte jag med mamma in till stan igen o efter ett par timmar så ringde sarah o ville gå ut o gå så vi gick o kollade på några villaområden de var så mysigt o vi pratade om allt mellan himmel och jord om vilka hus som vi skullekunna tänka oss att bo i men ingen av oss skulle vilka bo  i ett hus e´med övervåning ensama fatta läskigt de är om man hör att de e nån som går över en men man vet att de inte finns någon över en, men om de bor någon på övervåningen så e de ju inte läskigt för då vet man ju att de e nån der uppe el huir ;P

I dag så ska pappa komma hit och hjälpa med o tapetsera om i sovrummet så äntligen kommer de bli av åå vill verkligen att de ska bli klart så jag kan få sova i mitt sov rum igen o inte i tv rummet haha.
nej nu ska jag ta o kolla på gilmoregirls o missa inte one tree hill ikväll tror att de e kl 18.00
puss o hej leverpastej!

ja då var de...

lördag förmiddag igen då, fan vad de går fort o de e redan vecka 7 jue. o redan 14februarie de känns som om de nyss var jul o nyår, fick veta i dag att jag o min familj ska till farmor och farfar o äta på lördag o då ska vi eventuellt fira max som fyller 10 också efterssom att vi inte e hemma när han fyller den 27/2 , o så fyller fredrik 25 haha fa vad gammal du e! haha.
och det e bara 71 dagar kvar tillsjag fyller 20!!!! haha jag börjar också bli gammal!

vad ska man hitta på idag då? ja, jag vet inte riktigt skastäda iallfall o så pratade jag också sarah omat kanske kolla på film ikcväll o bara umgås trevligt ska de bli om de blir av.
saknade emelie igår men du hade de säkert trevligt med doris. jusst nu sitter jag o kollar på nyhetsmorgon men nu fick jag ett sms så ska kolla vem de var ifrån o så ska jag ta o städa hehe .
hade bra skriver mer sen puss o hej :)

FREDAG

denna fredagen så har malin jobbat på förskolan svanen hela dagen... de var ganska segt för jag har mänsverk o de e inte dirrekt roligt att stå o laga mat då,man vill ju bara ligga i sängen o sova då jue!
men men jag klarade mej igenenom dagen o barnen fick typ pannnbiff medpotatis och nån sås, vart ganskagott men mamams pannbiff e godare.
Efetr att jag slutat så gick jag hem o lade mej i soffan o bara tyckte synd om mej pratade med mamma o hon ringdetill pappa o sa att jag behövde bindor haha o så ville jag ha godis så han köppte med en påse chips o så fick jag en cola med så kvällen var räddad ;P

jusst nu sitter jag o pratar med sarah på msn hade vart trevligt o se på film med dej ikväll stumpan min men du hade juingen dvd o de blir ju lite krongligt att  ta med evelyn hit men men vi får ta de en annan kväll...
 
nu ska jag prata mer med henne ;P puss o hej
                                                                                         mamma bella o jag jag ÄLSKAR MAMMA O PAPPA! O SÅ HANNA SÅKLART ;p

NR:2

ja jusst de jag håller på o gör duk (löpare) nr:2 o den här gör jag helt på fri hand den e absolute inte avanserad utan det är 3kanter i mitten jusst nu så håller jag på med dej 3:dje men jag har kommit igenom halva nu tror jag hehe, min kära moster var här i går o saatt jag skulle göra 3 st iallfallså de ligger i hela bokhyllan o sen ska jag göra så jag har i alla fönster tycker att de e fint när de ligger virkade dukar i fönstren hehe kanske lite gammaldags men de skiter jag i jag tycker att de e roligt o de håller jag fasst vid! mamma o jag har bestämt att vi ska göra en liten skojig födelsedag till hanna hon fyller ju faktist 18 år min lilla syster blir 18 år kan ni tänka er? så då ska hon få en skojsig födelsedagspressent men säger inte vad ;P

glömde ska att jag var hemma hos sarah i veckan o lekte med henne de var trevligt de saklnar tiden då vi alltid hittade på något sarah o vi måste görasnögubbar någon dag!
puss o hej leverpastej

torsdag

Denna dagen började medatt jag vaknade av att Jozzan höll på att göra sej i årdning o så började de att ringa jag hörde de långt bort så jag orkade inte gå upp men då ringde depå mobilen o de stod karlsängskolan så då visste jag att de var Lovisa som ringdeo då blev jag glad för hon frågade om jag ville jobba på Svanen istället för henne för hon skulle vara på karlsängi morrn också så de var ju bra :)
Efter att Jozzan lämnade mej så åt jag frukost o nu sitter jag här o kollar på tv4ra fakta o skriver i bloggen.
men nu ska jag ta o gå utoröka upp min fimp som jag fått av Jozzan o så ska jag ta o städa städa lite tror jag iallfall bäddasängen o så,när klockan blir halv 2 så ska jag möta mamma nere på konum för jag ska sova hemma hos mamma pappa i natt. o de ska bli skönt.nej nu ska jag röka men hade så bra puss o hej lever pastej!
O så ville jag bara skriva o berätta att jag älskar alla mina vänner och min underbara familj o ni vet vilka ni är ganska pinsamt o skriva ut en massa namn o man glömmer någon haha!
 Emelie talade om för mej igår att jag är den nya blondin bella fasst att jag var mys malin haha! du e för rolig ibland haha.
hade allihoppa.

onsdag

hej hej, denna dagen började med att jag vaknade såklart hehe, pappa kom hit med roller och nånting som skulle hjälpa till att slipa hehe så nu har jag slipat klart o de e bara att börja tapetsera men jag kan ju inte göra de ensam jue! måste ju ha hjälp jag har ju aldrig tapetserat ensamförrut,så hur skulle jag då kunnagöra de nu haha men jag hoppas att någon av mina snälla päron hjälper mej då skulle jagbli superglad! älskar mina päron <3<3<3<3<3

På efter middagen så satt jag o kollade på en programserie som heter stormen som har gått på svt men jag började kolla på de närde bara var slutet kvar så jag kollar på svt´s hemsida istället o den handlar om när stormen gudrun kom och vilka komplikationer det blev av stormen tycker verkligen att ni ska gå in o kolla på den, de finns även fler serier som svt sänder om man skulle råka missa något avsnitt när de går på tv´n.
Iallafall när jag sitter o kollar på det så ringer Lovisa ochsäger att hon och Sofie kommer på fika så de var väldans trevligt tycker jag ;P såvi satt o kollade på tradera Sofie hade budat på 4 st små tavlor somvar väldansfina skit söta vart dom hehe o dom skulle hon sätta på en liten hylla iköket så de blir nog super bra tror jag:)

När Lovisa och Sofie skullegå så ringde Hanna o frågade om de var ok att hon blev med Jozzan hem till mej o varför hon ringde o frågade det de vet jag inte för de e väll klart att hon också får bli med hit, så jag sa iallafall åt dom att stanna vid konsum för jag skulle köpa katt mat åt måns o så behövde jag grädde till maten som vi skulle äta men jag fick grädden av Hanna så de var snällt ;P tack Hanna <3<3<3
När vi var klara o hade kommit hem till mej igen så lagade jag maten o så åt vi det blev pasta med bakon sås riktigt mumma tyckte jag o dom andra sa också att de var gott så de hoppas jagväll att dom menade ;P
När Hanna hade gått så började jag o Jozzan att miblea om men vi böt typ bara plats på soffan o tv hyllan men de vart bättre ny tycker jag nog hehe.
När jag skulle sova så ringde Emelie o verkade heöt förtvivlad för att hon inte hade jobb o jag vet hur de kännsde e ass jobbigt att inte ha något jobb o inte ha något att göra de e nästan så att de känns som om man går in i väggen utan att anstränga sej haha! men jag får ju jobba lite iallafall tack vare att jag är vikarie så de känns ju skönt ;P
o så var de bara att soova.
puss o hej

ååååå

närjag låg o sov som skönast i dag (förmiddag)klvar faktist 10.30 o de var jävligt skönt att få sova så länge för en gång skull haha men jusst när jag sov som skönast så ringer jonas o frågar om jag kan jobba på lärke o jag sa ja, så pappa ringde presis o då fågade jag omhan kunde köra upp mej o de kunde han så de var skönt att jag slapp gå haha.
När jag kom upp så satte hon mej i disken o der fick jag vara hela dagen,de gjorde visserligen ingen ting men de var enså ganska tråkigt :(
De märksverkligen att folk inte kollarigenom vikarielistan o vilka som finns der för hon visste inte att jag stod med o hon visste inte att jag var kokerska heller så, men de e ju  tur ibbland att de e jonas som ringer o inte dom sj alla ggr :)
n'är jag slutade sen så ringde pappa precis när jag hadebörjat gått hemåt o frågade om jag ville ha skjuts o de tackar man väll inte nej till?
När jag kom så började jag att plocka ur mitt sov rumm på saker för pappa skulle komma o hjälpa mej med att ta ut möblerna såp i natt så sover jag i vardagsrunnet haha,men de kommer nog inte bli så länge hoppas jag har nemligen spacklat i dag så i morrn ska jag slipa o så blir de förhoppningsvis tapetsering i morrn el i övermorgon kan man ju alltid hoppas på ;P
Har även pratat med ett par av dombästa människorna jag känner i dag  Jozzan o så Min lilla plutt Lovisa tack föratt ni finns<3<3<3<3<3 men de finns fler av mina sessor o ni vet vilka ni är!
Lägger upp för och efter bilder på mitt sov rum i allafall förbilder i morrn.
nej nu ska jag kolla på andra avenyn som de e de bästa programet jusst nu, hade bra puss o kram prutt o bajs ;P

helgen

denna helgen å har anita och börje hemma hos mormor och hälsade på från stockholm de e dom vi ska bo hos när vi ska på brolle den 26/2, så mamma o ja  var der och hälsade på i fredags o der satt vi o paratade hela kvällen hehe.
på lördagen sen så var mamma o jag ute på en långpromenad med bella o pappa var o anglade på nora sjön jag skulle igentligen ha blitt med men han väckte mej inte på morron så han får skylle sj sj hehe.
jag lagade en skitgod middag på eftermiddagen som var innerlår av nöt och hasselbackspotatis med rödvinssås.
på kvällen sen så kom momor anita och börje till oss för dom skulle äta kräftor o så ringde ola o sa att dom också skulle komma så de gjorde dom...
nej nu orkar jag inte skriva med i dag så har jag o pappa gjort en riktigt god gös och gäddmiddag som han fick upp igår mumma mumma.
nej nu ska jag och måns sova så godnatt puss o hej//MALIN

förra lördagen med mamma

här kommer lite bilder från promenad och semlebakning med mamma o bella förra helgen.

Min mamma o hunden Bella

Halvklara semlor med mandelmassa i mumma
Nu var dom klara visst vart dom fina?här är de n¨ågra bilder från mammas o pappas nybyggda kök el ja de har vart klart ett tag men jag tycker att de e så fint så att ni skulle få se hur ett riktigt fint kök mor o far har de der har du gjort bra pappa!

bilder

om ni kommer i håg så var ju jag hos lotta och skulle para min o hennes kanin så här kommer lite kort på my och kasper ;P

kasper

My har tagit över Kaspers bur

My och Kasper mysier lite i hans bur

den här parningen blev tyvver helt misslyckad och jag tror inte att lotta vill att vi ska pröva igen men men, de hade kunnat blitt roligt ;P

nehe

nej nu har one tree hill slutat att sändas på vardagarna så nu kommer vll dom nya avsnitten igen hoppas kan man ju altid ;P
fasst å andra sidan så visade dom inte alla avsnitt för jag kollade igåt o då var de inte de sista avsnittet men jag HOPPAS verkligen att dom börjar sända dom ya nu hehe.

nej nu ska jag läsa lite bloggisar, o jag hopas att du mår bra min lilla jozzan o jag hoppas inte att du har de der tänlker på dej o hoppas på all lycka!

puss

dagis

i dag så har jag vart på hagbysdagis o jobbat i köket, mamma o ulrika var så snälla o körde upp mej för att jag visste inte vart de låg dom visste i vilket hus de var men inte mer en så, och som yur var så kom de en förälder och självklart ett barn o gick in der haha så jag följde efter dom ;P men när jag om in så var dom borta helt borta de var ungefär som om dom hade gått upp i rök haha, men jag letade o ledade o letade till slut så hittade jag något som var ett kök men de var absolute inget storkök, så jag stod der o var lite fundersam på om jag verkligen hade komit rätt o de hade jag ju absolute inte o mamma sa att de var några psykiskt sjuka som bodde vägg i vägg med dagiset så jag var ju skit rätt att jag skulle råka gå in genom en dörr o så vara inne hos dom men som tur var så hittade ja tillslut en personal så hon  visade mej dit jag skulle.
Jag gjorde fil till frukost åt dom de e änkelt o bra hehe, till middag så blev det kotlettrad med potatis och brunsås min egna såklart ;P o dom sa att den var supergod o dom åt upp allt men om dom sa sanningen de e ju en annan femma haha.
nu e jag hemma o jag fick mej en promenad när jag gick hem de e ju trotts allt en bit att gå hehe, o när jag kom hem så vilade jag mej en stud o så damsög jag visst var jag duktig då hehe. o nu så sitter jag här måste gå o kolla på one tree hill nu ILOVE IT;P

h

du ska!

Ja, du ska få dina pengar för bordet jag har ju sagt att jag intre har några pengar o jag vet inte hur mkt jag har nästa månad heller men jag kan garantera att du får 150 kr iallafall jag sa ju att du får ta tillbaka bordet om de e så, jag har ju ett annat som jag får gratis om de nu e så brottom så kan du sälja  de till någon  annan!

men men!!!!!!

denna dagen

i dag så har jag inte jobbat vilket kan vara både skönt att få sova o vara hemma hela dagen men de kan ändå vara lite jobbigt efterssom att jag inte ftt jpbbat  o kunnat tjäna in lite pengar vilket kan vara bra,
Pappa o jag har vart till polisen i dag o frågat om hannas och mina sycklar fanns der men de gjorde dom ju tyvver inte så både pappa o jag tror att dom ligger i ån, o jag kan verkligen behöva en syckel om jag ska någon stans o jobba om de e en bit dit.
o så har jag vart in till torstensons el i dag o fått ett nytt stryckhjärn för att de lät som en båt motor när jag skulle till och stryka haha men så kan de vara jag fick ju ett nytt iallfall men hon sa att de skulle vara ett likadant men de såg jag ju att de inte var men de var iallfall samma finneser på de el hur jag ska säga haha :)

o sen så har jag väll inte gjort så mkt mer i dag Jonas ringde i morse o frågade om jag ville jobba nere hos dom den 19 tror jag att de var o så ringde han igen på kvällen och frågade om jag kunde jobba på gyttorps dagis i morrn o de kunde jag ju gör allt för att få ihop till hyran haha :)

nej nu ska jag ta o sova så jag orkar upp i morrn hehe o så kanske de blir ett nytt försök till ljusparty i morrn så hör av er om ni vill komma de skulle vara super kul:)
hade bra puss o hej//MALIN

haha

jusst nu så sitter jag o kollar på en bra film på 5:an el ja inte jusst nu kanske för nu sitter jag ju här, men tror att de e reklam nu de e med han freddi prins jr tror att han heter de iallfall hehe,
hehe tänkte bara skriva de ha de bra puss  o kram sjumbanan e de bttre då heidi??

puss//MALIN

söndag

hej hej i dag sp har jag absolute inte gjort någonting alls har verkligen inte hafft ork till att göra något så jag har legat i soffan hela dagen tills mamma ringde o frågade om jag vill ebli med henne upp till lågpris o de gjorde jag så de e väll ungefär de jag har gjort i dag o sen så kommer lillsyrran hit o ska äta mat med mej som vi har fått av mamma o pappa stek med potatis ock sås mums:)

nej nu sja jag plocka undan lite tror jag haha,  men men  hade så bra

Puss o hej leverpastej ;P  MALIN

RSS 2.0