willys

igår kväll var jag ock lovisa till willys för att handla jag fick halva min lön igår så då tänkte vi att vi skulle dra in o handla lite  mat o de behövdes verkligen så nu har jag köppt allt som stod på min inköpslista + lite till hehe.
men de var väldigt skönt att bara kunna slänga i de man ville ha i vagnen utan att behöva känna att fan ja kan inte köpa detta för jag har inte råd och såvidare.
nej nu har jag inte tid skriver mer sen puss ohej

Bosse, den nye familjemedlemmen!

Ja, jusst så är de vi har fått en ny familjemedlem i våran familj el ja, jag har ju då fått 2 efterssom att jag har fått katten mysan också men hon bor ju hemma hos mej.
Hemma ho mamma o pappa har vi fått en flatcoldedretriver el hur de stavas dom kallas iallafall för flatar o e hur söta som hälst han påminner om en cocer o huvet och är helt svart han ska heta Bosse som Hanna döpt honom till.

Vi hade pratat om att vi skulle köpa nu hund i flera veckor o hade ringt på en massa boxer anonser på blocket men så hittade pappa den här hunden som hette Emil från början men de ville vi inte.
Vi åkte  på onsdagskvällen vid 5  till södertelje som ligger en liten bit utanför stockholm o efter vägen så stannade vi hela familjen på donkan o vi valde ju absolut inte rätt donkan för der var de 2 fulla mussar med skolbarn som också skulle äta men dom försvann rätt så fort :)
När vi kom fram till Bosses hem så träffade vi äragrna o dom var verkligen supertrevliga. Dom hadde flera hundar som var deras egna som dom inte skulle sälga en som hette Pontus och en som jag inte kommer ihåg vad hon hette men Pontus han var hur  stor som hälst man kunde inte tro atthan var en valp på 12 veckor men de var han ju.

När vi hade vart der i ca 1 timme så varde  dags att åka hemmåt o de gick också hur bra som hälst  han var ju van vid att åka bil så han pep bara när han ville stanna o kissa så de var ju också bra.
När vi kom hem till Nora igen så skulle Hanna av hemma hos sej o vi andra skulle till Mormor o hämta Bella och deras möte gick hur bra som hälst det också  efterssom att Bella aldrig har gillad andra hundar förutom Rut och Ture då men de varju hennes familj men nu när jag sitter här och skriver så försöker Bosse att få igång Bella men hon e ju 12 år så hon har ju lknappt ingen lusst att leka längre hon bara skuttar lite fram och tillbaka hehe ,P
nej nu ska jag ta o sätta mej på trappen en stund.
hade bra puss o ja nu vet


hihi ;P

hej hej hur e de me er då? med mej så e de bara bra, vet fortfarande att jag e usel på att updatera men nu skriver jag ju iallafall, den senaste tiden så har jag mäst jobbat, o i helgen så var jag med emma o martin hem till matilda o fredrik.e de var mkt trevligt de var ju crusing i linde så de var en av anledningarna som vi var der men de var trevligt föruom lite senare på kvällen då jag fick veta at de var en viss herre som e intereserad av min lilla syster :( tänker inte gå in på de mer nu men så e de iallafall o de tycker jag e tråkigt...
I Måndags så fick jag en ny kissebebis el ja hon e 1 år i juni så hon e ju lika gammal som måns men endå hon e ju ny för mej :) hon kommer från halsberg och skulle avlivas om jag inte skulle ta henne :( så då gjorde jag någonting bra hos ser ut som en liten leopard och heter mysan o e skit söt när man sätter sej i soffan då kommer hon o sätter sej i knä o ger en puss på näsan o så lägger hon sej ner :)

I går kväll så var Moa och Lotta här under kvällen o runt 7 halv 8 så frågade Moa om hon fick sova hos mej så då gjorde hon  Lotta de e var trevligt o Moa hon e ju bara för söt :)
nej nu ska jag komma på vakna på the voice.
puss o hej leverpastej :)

RSS 2.0